مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل ازدواج اجباری

سلامو من زنی 21 ساله ام. من دو سال نامزد بودم و طی این دو سال خیلی مشکلات داشتم با نامزدم. بعد خواستم از نامزدم جدا شم با تهدید و زور من رو عقد کردن و الان تقریبا 6 ماه دارم به اجبار با کسی که دوستش ندارم، زندگی میکنم.آیا من میتونم طلاق بگیرم؟ این ازدواج اجباری بوده اگه ثابت بشه من میتونم طلاق بگیرم؟ شوهرم دست بزن داره من رو تو خونه زندانی میکنه. نمیزاره شکایت کنم و دست بزنش رو ثابت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اثبات اجباری بودن به این راحتی نیست . درصورت اثبات عقد باطل است و نیاز به طلاق ندارد