مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تخلیه مورد اجاره

سلام. من آپارتمانی رو با 15 میلیون تومن رهن و ماهیانه 1800 اجاره کردم. اتمام قراداد 16 تیرماه بود ولی من 16 شهریور تخلیه کردم و تحویل دادم و 15میلیون تومن رهن رو پس گرفتم. الان بعد از چند روز موجر شکایت کرده و ادعای 20 درصد اجاره اضافه بابت اون دو ماه تاخیر در تخلیه کرده. در ضمن در قرارداد اجاره هیچ مبلغ جریمه ای بابت تاخیر در تخلیه قید نشده.
آیا ادعاشون به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خیر مگر خصوص تاخیر به شما اخطار قانونی شده باشد یا توافق کرده باشید بله