مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه بعد از طلاق

با سلام. سال 90 به درخواست خانم توافقی جدا شدیم و ایشان در قبال مهریه، سرپرستی فرزند بر عهده گرفتند. با پذیرفتن تمام مخارج آن، در دفتر طلاق ثبت شده. الان بعد از چندین سال رفته شورای حل اختلاف از من شکایت داشته مبنی بر نپرداختن نفقه، بنده دو ماه پیش حاضر شدم و موضوع را به دادستانی گفتم و رای آمد. ولی پیگیر نتیجه نشدم. مجدد این ماه در شعب دیگه شکایت کرده. با توجه به ازدواج مجدد بنده و این که ایشان سعی در بر هم زدن زندگی ام دارند، چطور میتوانم جهت اخلال در زندگی شخصی، شکایت داشته باشم؟ تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که کیفری شکایت مینماید نسبت به طرح شکایت افترا و در صورتی که حقوقی شکایت مینماید و مدام بدون توجه به امر مختومه شکایت میکتد بدون حضور در دادگاه رای قبلی را با اشاره به اعتبار امر مختومه یعنی قبلا رای داده شده از طریق دفاتر خدمات برای شعبه مربوطه بفرستید