مشاوره حقوقی رایگان - اجاره زمین کشاورزی اوقافی

سلام. به مدت 10سال می باشد که آب قنات و زمین پدرزنم در اجاره من است و 4 سال می باشد که وقف مسجد روستا شده و بنده به علت این که اجاره این ملک صرف مسجد روستا می‌شود به اداره اوقاف مراجعه نکرده ام. به علت بی ارزش بودن اجاره اصلا اجاره‌ نامه در این مدت ننوشته ام. اما شورای روستا اظهارنامه بنده را مبنی بر این که 10 سال است این ملک در تصرف من است تایید کرده است. پدرزنم هم زنده می باشد. لازم به ذکر است که بنده به علت هزینه کردن برای احیای قنات مبلغ 2 میلیون در اجاره سالی 300 هزار تومان بابت کل ملک طلبکار هستم. حال اداره ی اوقاف این ملک رو به شخص دیگری اجاره داده است. البته در حال حاضر به علت احیای قنات مبلغ اجاره سالیانه آن 2 میلیون تومان می باشد. آیا اداره اوقاف ‌توانسته بدون هماهنگی بنده ملک را اجاره بدهد. در حالی که من خودم واقعا برای این ملک زحمت کشیده‌ام و خودم خواهان اجاره آن می‌باشم. ملک هم اکنون در تصرف خودم است.

پاسخ ها :

میثم کاظمی ویژه

جناب آقای میثم کاظمی ویژه :

سلام
شرایط خاصی داره که حتما با یکی از همکارا به صورت حضوری مشورت کنید