مشاوره حقوقی رایگان - جبران خسارت تصادف

با سلام با موتورسواری تصادف کردم که نه کلاه ایمنی داشت و نه گواهینامه. در سر صحنه تصادف افسر موتورسوار را مقصر دانست اما پس از شکایت موتور سوار و تشکیل کمیته سه نفره ، مقصر را 50 -50 هر دو راننده دانستند.
موتور بیمه ندارد و به ماشین بنده 3 میلیون تومان خسارت وارد شده موتور سوار هم صورتش آسیب دیده و تقریبا 20 میلیون دیه خواهد داشت.
هنوز دادگاه نهایی نرفته ایم و موتور سوار می گوید پس از دریافت دیه خسارت ماشین من را خودش جبران می کند. از نظر حقوقی چطور مطمئن شوم : 1- خسارت ماشین بنده را پرداخت می کند و بعدا زیر قولش نمی زند 2- مجددا به دنبال دریافت مبلغی بیشتر از دیه و خسارت نخواهد بود؟
رفتم دفتر اسناد ازش اقرارنامه مبنی بر هر دو مورد فوق بگیرم که سر دفتر گفت تا رای نهایی دادگاه اقرارنامه را ثبت محضری نمی کند!!!
لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم تا متضرر نشوم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بعدازحکم دادگاه وقبل ازصدوراجراییه اقرارنامه محضری بگیرید.موفق باشید