مشاوره حقوقی رایگان - دریافت نفقه

سلام
من 5 سال دنبال دریافت نفقه ام هستم اوایل وکیل داشتم ولی بازم به نتیجه نرسیدم با اینکه همسرم من را از منزل بیرون کرده ولی نمیتونم ثابت کنم همش توی دادگاه اجاره نامه های سوری میاره و میگه خونه دارم باید برگرده ولی وقتی من میرم تحقیق میبینم اصلا خونه ای وجود نداره به دادگاه اعلام میکنم اونا میگن واسه ما ملاک ارائه اجاره نامه است میگم حداقل برین تحقیق کنید اون اقا من و تهدید کرده و از خونه بیرون کرده میگن هنوز که اتفاقی نیفتاده اخرین بار به ادرسی که در اجاره نامه بود چندین بار رفتم ولی صاحبخونه درب و باز نمیکرد مجبور شدم با 110 تماس گرفتم ایشون هم اظهار کردن که چند ماه این اقا از اینجا رفته و باز هم من به هیچ نتیجه ای نرسیدیم من مقدار کمی پس انداز داشتم که هزینه وکیلم شد دیگه نمیتونم وکیل بگیرم خودمم هر کار میکنم نمیشه و جواب نمیگیرم یه دختر دبیرستانی دارم که هزینه های تحصیلش خیلی زیاده نمیدونم چرا توی این دادگاهها حق و فقط به کسی میدن که بتونه یه تیکه کاغذ داشته باشه به عنوان مدرک پس حق من که یه زن تنها با یه بچه هستم چی میشه چطور ثابت کنم که اون مرد منو ساعت 12 شب با تهدید ازخونه بیرون کرده میگن شاهد بیار از کی نیمه شب خونه ی من بوده که شهادت بده لطفا کمکم کنید . در ضمن اخرین باری که دادخواست دادم تا تجدیدنظر استان رفتم ولی نتیجه نگرفتم و حکم به تمکین دادن .جسارتا میخواستم هزینه وکلای شما رو بدونم . با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در کل می توانید در هنگام مراجعه به منزل اعلام شده از طرف شوهرتان، چند شاهد با خود ببرید. یا این که از مأمور پلیس 110 بخواهید صورتجلسه تنظیم کند و یک نسخه به شما بدهد. اگر قرادادهای اجاره صوری است، شاید بتوانید با عنوان تنظیم قرارداد صوری برای فرار از دین هم طرح دعوی کنید.
از طرف دادگاه باید کارشناس رسمی (با درخواست شما) تعیین و صحت قرارداد اجاره را بررسی کند و خانه را بازدید کند و صرف ملاحظه اجاره نامه نباید مورد پذیرش دادگاه واقع شود. اگر دختر دارید تا قبل از ازدواج او هم می تواند مستقل از شما علیه پدرش دادخواست تنظیم کند و خواهان پرداخت نفقه شود.
شما می توانید در قسمت "وکیل میخواهم" سایت درخواست خود را ثبت کنید تا هزینه به شما اعلام شود و به وکیل مورد نظر ارجاع داده شوید.