مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام خسته نباشید
من یه موتور خریدم که صاحب سند نیستش یا نمیاد سند بزنه ... موتور چند دست چرخیده تا من خریدمش حالا من میخوام سند بزنم به نام خودم چجوری باید پیگیری کنم؟
ایا با الزام به سند و روزنامه کردن میشه یا نه؟
اگه صاحب سند پیداش بشه میتونه سند نزنه؟
ممنون میشم بگید باید چکار کنم و مراحلش چیه

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام دادخواست الزام ب انتقال سند به طرفیت فروشنده و صاحب سند بدهید اگر حضور پیدا نکردند نماینده دادستان برای انتقال سند خواهند امد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام تقاضای الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و صاحب سند ارائه دهید در صورت مجهول المکان بودن هرکدام در روزنامه آگهی میشود