مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زوجیت و الزام به تنظیم سند ازدواج

با عرض سلام من و همسرم در تاریخ ششم دیماه 96 به صورت توافقی از هم جدا شدیم در دادنامه طلاق خلع ذکر شده در ایام عده ایشان مکرر به من رجوع کردند و در واقع ما با هم معاشرت داشتیم و پنج بار نزدیکی کردیم در تاریخ هفتم فروردین ماه 97 ایشان دو ماهه باردار بود و آزمایشگاه تایید کرد حدود اردیبهشت ماه ما متاسفانه طبق نظر پزشک متخصص مجبور به سقط جنین شدیم و حالا که جنین سقط شده ایشان می گوید اصل شناسنامه من هست پرسش من از شما این هست که این خانم با این شرایط از نظر قانونی و شرعی همسر من هستند یا نه ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق توافقی وطلاق خلع از جمله طلاق های باین است که شوهر دیگر درزمان عده نمی تواند به زن رجوع کند مگر اینکه زن ابتداعا به مهر رجوع کند وشوهر هم به طلاق رجوع کند وتازمانیکه زن به مهریه رجوع نکرده شوهر نمی تواند به طلاق رجوع کند