مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه ازمایش ناباروری در طلاق از سوی زوجه

با سلام خواهر من دوازده ساله که ازدواج کرده است به دلیل ناباروری، با توجه به هزینه و وقت زیادی که بابت درمان ناباروری زوج کرده بودند ولی متاسفانه نتیجه نداده بود، خواهرم درخواست طلاق کرد به استناد بند 10 عقدنامه و اینکه در حال حاضر 33 سال سن دارد و شرایط باروری زوجه بعد از 34 یا 35 سال سن، ریسک و خطرات زیادی خواهد داشت، دادگاه پس از انجام تشریفات دادرسی و تعیین داور و همینطور ارجاع زوج به پزشکی قانونی که زوج امتناع از رفتن کرد، و دادگاه اقدام به صدور رای به نفع زوجه کرد ولی زوج اعتراض کرد و پرونده به دادگاه تجدید نظر تهران ارسال شد قاضی تجدید نظر پرونده را به دلیل عدم انجام آزمایش توسط زوج که عنوان کرده بود به دلیل مشکلات مالی نتوانسته بود آزمایش بدهد و الزام زوجین هر دو نفر به انجام آزمایش پرونده را اعاده کرد و دادگاه بدوی هر دو نفر را به آزمایش فرستاد به پزشکی قانونی بعد از انجام آزمایش و ارسال نتیجه آن به دادگاه بدوی مشخص شد که زوج بعد از انجام عمل و استفاده از دارو که انجام داده است، میتواند بچه دار شود و مشکلی جسمی و جنسی ندارد. حالا بعد از گذشت 25 روز، از ارسال جواب آزمایشات به دادگاه. امروز روند رسیدگی پرونده را که میبینم نوشته جواب پزشکی قانونی دریافت گردیده است، همین و دیگه هیچی ننوشته، و در خلاصه پرونده نوشته که پرونده مختومه شده است. و فاقد موضوع فعال میباشد، به نظر شما امکان باروری زوج با توجه به بند 10 عقدنامه با گذشت 12 سال از زندگی مشترک، و با توجه به توضیحاتی که عرض شد، آیا احتمال رد دادخواست طلاق زوجه وجود دارد یا خیر؟ و مختومه شدن پرونده نشانگر چه چیزی است؟ لطفاً جواب بنده را کامل بدهید، ممنونم از بزرگواری و اطلاع رسانی شما عزیزان زحمتکش

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. دادگاه تجدیدنظرنقص تحقیقات گرفته وازدادگاه بدوی خواست که تحقیقات را کامل کند باتکمیل تحقیقات,پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال وازآمارکسرشد . باتوجه به اوصاف بیان شده رای. به نفع خوانده نقض میگردد .