مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دست مامور راهنمایی رانندگی

سلام. در پارک ممنوع پارک کرده بودم خودمم توش بودم راهنمایی اومد جریمه کنه دید حکم توقیف قضایی دارم اونم به خاطر قسطم که مدیران خودرو هست نه شخصی گفتم که بیخیال شه اونم نشد منم فرار کردم یکم دنبالم افتاد ولی نتونست آیا بعد از پرداخت قسط و رفع توقیف از مدیران بازم مجازات دیگه ای هس یا توقیف از طرف راهنمایی میشه باز یا نه. جرمش چیه ممنون

پاسخ ها :

فرار از دست مامور راهنمایی و رانندگی پارک خودرو در پارک ممنوع توقیف خودرو تخلف رانندگی خودرو