مشاوره حقوقی رایگان - لغو امتیاز

سلام،
در سال 91 واحد مسکن مهر فاز 8 پردیس ثبت نام کردم و مبلغ 10 میلیون تومان بحسابی که عمران پردیس بنامم در بانک مسکن افتتاح کرده بود واریز کردم و الباقی پول واحد را نداشتم واریز کنم تا اینکه سال 97 رفتم برای تسویه که به من گفتند اسمم از لیست متقاضیان مسکن مهر خط خورده. حالا میخواستم بدونم راهی برای برگشت وجود داره یا نه ؟
البته بعدها شنیدم که متقاضیان خط خورده از مسکن پردیس با حفظ امتیاز و اولویت در پرند جایگزین میشوند ؛آیا حقیقت داره و چگونه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

امتیاز مسکن مهر حذف متقاضی مسکن مهر مسکن مهر