مشاوره حقوقی رایگان - املاک مشاعی

من 500 سهم از یک ملک مشاعی را خریداری نموده ام اکنون بخشی از ملک مشاع تصرف عدوانی شده، به دادگاه شکایت کردیم حکم قلع و قمع مستحدثات متصرفین صادر شده، مجددا متصرفین لایحه ای به دادگاه ارائه داده اند و دادگاه تجدید نظر حکم به مصالحه داده و ما مالکین به هیچ عنوان مصالحه را نمی پذیریم حالا چکار باید بکنیم در ضمن متصرفین نیز سند معارض دارند یعنی با تهیه استشهاد محلی ادعای مالکیت دارند. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دادگاه نمی تواند طرفین را اجبار به مصالحه کند. در برابر اسناد رسمی، شهادت شانسی برای پیروزی ندارد

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

شما برای احقاق حقتان در پرونده ها قطعا یک وکیل مجرب بگیرید و راهنمایی وکیل به تنهایی مشکلی از شما حل نخواهد کرد