مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه توسط چند درجه بعد

با سلام و ادب محضر اساتید بزرگوار
همانگونه که مستحضر می باشید، در صورت فوت دختر، ورثه می توانند مهریه او را از شوهر دختر مطالبه کنند، سوال اینجاست که اگر ورثه مطالبه نکنند و خود ورثه هم فوت کنند، آیا ورثه ورثه می توانند مهریه مذکور را از شوهر دختر مطالبه کنند؟( با توجه به اینکه ورثه اول مطالبه نکرده اند و اعراض نیز نکرده اند)
برای مثال خانم A فوت می کند و دارای مادر و برادر می باشد و مادر می تواند از شوهر دخترش مهریه دخترش را مطالبه کند، در صورت فوت مادر و عدم مطالبه مهریه از دامادش، آیا برادر دختر می تواند مطالبه مهریه از داماد را بکند؟( با توجه به اینکه حق مادر است و مادر خود نه مطالبه کرده و نه اعراض و پسر به عنوان وارث مادر می باشد)
با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

داریوش عزیزی

جناب آقای داریوش عزیزی :

بله میتوانن درجه اول باشه یا اگه درجه اول فوت کنن درجه دوم میتواند مطالبه کنن