مشاوره حقوقی رایگان - جمع حق بیمه اختیاری و اجباری

اینجانب بصورت اختیاری دارای 22 سال پرداختی حق بیمه میباشم که شامل حداقل حقوق می شد و اخیرا در شرکتی بعنوان معاون هیات مدیره شروع به کار نموده ام که حقوق آن معادل 12 میلیون تومان میباشد. آیا در ادامه فعالیت حقوق فعلی در بازنشستگی اینجانب لحاظ میگردد.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سوال کاملا مفهوم نیست نیاز به توضیحات تکمیلی دارد

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

برای محاسبه حقوق بازنشستگی مبلغ مندرج در آخرین حکم استخدامی که مبنای کسور بازنشستگی مستخدم است ملاک قانون است و آخرین دریافتی ملاک نیست -اگر حکم شما 12م می باشد ملاک بازنشستگی شما می تواند بر همین مبنا محاسبه شود