مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت تهمت

به نام خدا
با سلام و احترام.
شوهر بنده انسان محترم، تحصیل کرده و متعهد است و من در طول زندگی مشترک ام چیز مشکوک از ایشان ندیده ام. همسر برادر شوهرم به ایشان تهمت زده که به ایشان گفته از همسرت طلاق بگیر تا من با تو ازدواج کنم و شاهد را هم دختر متولد 1385 یعنی 14 ساله من را گرفته و گفته نزد دخترم به ایشان گفته. برادر شوهرم از دخترم سوال کرده و دخترم گفته، عمو این چه حرفی هست که شما میگید و من نیز از دخترم سوال کردم دخترم میگه مامان اصلا هیچ وقت بابا این حرف را نزده. با توجه به این که این خانم هر روز یک حرف جدید در مورد خانواده ما میزنه و قبلا مسائل ناموسی نبود و ما اصلا اهمیت نمی‌دادیم و ایشان اعتماد همسرش را چنان جلب کرده که برادر شوهرم میگه، همسرش دروغ نمی گوید و چون این خانواده هر روز به نحوه آسایش، امنیت روحی و روانی من، همسرم و دخترم را بهم میریزن، الان میخوام بدونم آیا من می تونم علیه ایشون شکایت کنم و حکم قاضی چگونه خواهد بود، متشکرم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید و برای دانستن حکم قاضی در این لحظه هم نیاز به علم لدنی است