مشاوره حقوقی رایگان - منظور از ماوراء حدین شرق و غرب در توضیحات بخش حدود ملک سند مالکیت منقوله دار

با سلام. منظور از ماوراء حدین شرق و غرب در توضیحات بخش حدود ملک سند مالکیت منقوله دار که به صورت زیر آمده است چیست؟
شمالاً به طول 400 متر مرزی است. به مرز ملک آقای x، شرقا به طول 200 متر محدود است به حریم رودخانه y، جنوباً به طول 400 متر پی است به اراضی ملی شده، غرباً به طول 200 متر به راه بدل مجاورین جزء و اراضی روستای t می باشد. توضیح این که ماوراء حدین شرق و غرب اراضی ملی شده می باشد.
وقتی به صراحت حدود شرق و غرب به ترتیب حریم رودخانه و راه بدل روستای t ذکر شده، سخن از ماوراء حدین شرق و غرب چه معنا و مفهومی می تواند داشته باشد؟

پاسخ ها :

حدود ملک در سند زمین اراضی ملی حدود ملک زمین اراضی ملی