مشاوره حقوقی رایگان - دریافت همزمان حقوق و مستمری

با سلام.
پدرم حدود 20 سال فوت کردند و در حال حاضر من و مادرم حقوق ایشان را میگیرم. دو ماه هست استخدام قراردادی انجام کار معین شدم و باید حقوق پدرم را قطع کنم. راهی هست که حقوق پدرم که بازنشسته کشوری هست و بیمه من تامین اجتماعی هست با حقوق من برقرار باشد. چونکه نوع استخدامم امنیت کاری نداره و قراردادی هست همچنین هم من و هم مادرم بیمار هستیم.
ممنون میشم راهنمایی نماید و در صورت نیاز وکیل بگیرم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرزندان دختر در صورت داشتن شغل و شوهر ، حقوق مستمری پدرشان قطع میشود. این قانون است و اجرا میشود. اگر خدای نخواسته شغل ازدست رفت دوباره درخواست برقراری مستمری کنید.