مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین

با سلام، وقت بخیر.
خسته نباشید.
سوال بنده: سال 86 زمینی از پدرم به من فروخته شد به صورت قولنامه دستی همراه با مهر و امضا و شاهدی شورا های روستا و بنده روی این زمین وام گرفتم و خانه ساختم.
در سال 97 پدرم کل داراییش را به اسم خانوم برادر بزرگ ترم زده. که در این سند که در دفتر رسمی زده شده زمینی که بنده سال 86 خریدم و وام گرفتم و خانه ساختم هم شاملش میشه.
پدرم کهولت سن دارن و مطمئن هستیم اغفال شده اند.
سوال بنده اینه:
من شکایت کنم که مال من بوده این زمین و مال غیر را داخل سند به اسم زدن ممکن هست تفکیک بشه و دارایی بنده برگرده؟
یا برعکس سندی که جدید انتقال یافته مدرک بنده را بی اثر میکنه؟
لطفا راهنماییم کنید.
کل دارایی من همین خونه هست. دارن از من میگیرنش

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. شما باید دادخواست اثبات مالکیت و ابطال سندی که بنام خانم خورده را مطرح کنید و الزام به سند برای خودتان را از دادگاه بخواهید. موفق باشید