مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تجاوز جنسی

سلام. من شکایتی مبنی بر تعرض و رابطه جنسی نامشروع ( به جز زنا ) ثبت کردم. ( شوهر خواهرم ) شاهد نیز دارم. آیا میتوانم ثابت کنم و شرایطم کافی است؟ طرف هم خودش در صدا اعتراف کرد و کاغذی که در آن اقدام به خودکشی کرده بود، اعتراف به خیانت کرده و امضای وی موجود است. قبل از آن تعهد محضری برای خیانت گرفته شده بود و باز این عمل را تکرار کرده. اگر این مدارک کافی نیست ممکن است علیه من تمام شود؟ مشاوره در جلساتی به بیماری جنسی او پی برده است.

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. اگر نامه ای که فرمودید امضا کرده و شاهد و وویسش را داشته باشید برای محکومیتش کفایت میکند. اتهامی متوجه شما نیست. حتما شکایت را پیگیری بفرمایید