مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر از خانواده

سلام دختری 20 ساله ام که مادرم از پدرم داره جدا میشه. من با داشتن 20 سال سن، آزادی این رو ندارم که راحت زندگی کنم. برای بیرون رفتن باید جواب پس بدم به مادرم و اگر از 8 دیرتر خونه باشم فحاشی میکنه و دست بزن داره.
در صورتی که خودش 10 سالی هست با آقایی در ارتباط هست.
من بعد از جدایی نمیتونم با هیچ کدومشون زندگی کنم. چون پدرمم از لحاظ ظاهری به من گیر میده نه پدر و نه مادر صلاحیتی ندارند. چون پدرمم در گذشته معتاد بوده و یه برادر ناتنی دارم که تمام اموالش به نام اون زده.
من چیکار باید بکنم؟ میخام مستقل بشم خونه جدا بگیرم. میخوام مشغول به کار بشم. آیا قانون این اجازه میده به من که مستقل باشم؟ با توجه به این که وضع مالی پدرم خوبه برایم خونه بگیره و ماهیانه بهم بده. امکانش هست؟

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. اینکه مادر یا پدرتان اشتباهی کرده اند دلیلی نمیشه شما هم اشتباه کنید. بهتره سایه پدر یا مادر بالا سرتون باشه.