مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب مشترک

با سلام.
سوال بنده در ارتباط با سپرده بانکی هست.
بنده با مادرم حسابمون مشترک بود و هر یک به تنهایی حق برداشت کل پول رو داشتیم. متاسفانه مادرم حدود سه ماه پیش فوت کردن و تا امروز مشکلی با حساب نداشتم. هفته گذشته به حساب مبلغ هفتاد میلیون واریز شد بابت طلبی که از شخصی داشتم و بعد از گذشت یک هفته امروز حساب مسدود شده. آیا امکانش هست به دلیل مشترک بودن حساب، مسدود شده باشد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به محض اینکه فوت در سیستم بانکی ثبت شود حساب های بانکی مسدود می شود