مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام و خسته نباشید
بنده سال قبل یک واحد آپارتمان خود را فروختم و طبق مبایعه نامه کل ثمن معامله را طی سه قسط باید دریافت کنم. از این معامله ده ماه میگذره و خریدار هم همزمان با تنظیم مبایعه نامه ساکن اون آپارتمان شده و دوقسط را هم به موقع پرداخت کرده اند. موعد قسط سوم هم پایان شهریور ماه هست. متأسفانه بعد از گذشت چند ماه متوجه شدیم که فرزند خریدار، دارای سوء سابقه (زندان) در موارد و بزه های متعدد هستن. حدود دوماه قبل هم با شکایت یکی از اهالی اون آپارتمان (مورد اخلاقی) بازهم ایشون به زندان منتقل شدن و با تعهد و رأی باز آزاد شدن اما ظاهراً روال زندگیشون تغییری نکرده
الان اهالی اون مجتمع مسکونی استشهاد مبنی بر عدم صلاحیت اخلاقی اون خونواده جمع کردن و به بنده فشار میارن که معامله رو فسخ کنم. در مبایعه نامه کلیه خیارات غیر از تدلیس سلب شده. ففقط در انتهای مبایعه نامه بصورت دستی نوشتیم چنانچه هریک از طرفین فسخ نمایند فسخ کننده 10م باید غرامت بده.
1- آیا امکان فسخ وجود داره؟
2- آیا با استشهاد مذکور پرداخت غرامت فسخ از اینجانب رفع میشه یا خیر؟
ببخشید خیلی طولانی شد

پاسخ ها :

سید حسن جعفرنژاد

جناب آقای سید حسن جعفرنژاد :

با سلام امکان فسخ با این شرایطی که گفتید به نظز من وجود ندارد