مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل در صورت فوت موکل

با سلام.
چند ماه قبل آقایی یک آپارتمان مسکونی را از شخصی خریداری می کند به مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان که یک میلیارد آن را پرداخت می‌کند و دویست میلیون باقی مانده هم جهت تخلیه در نظر گرفته می شود. از طرف ایشان وکالت بلاعزل میگیرد که کارهای انتقال سند را انجام دهد. ولی خریدار کمی تعلل کرده و انتقال را انجام نمی‌دهد بعد از چند ماه که مراجعه می کند جهت انتقال سند، متوجه میشود فروشنده فوت کرده است. با توجه به این شرایط آیا وکالت نامه باطل میشود؟ وضعیت پول پرداختی چه می شود؟ فرد متوفی دارای دو فرزند می‌باشد که یکی از آن ها خارج از کشور سکونت دارد و هر دو معتقدند که پدرشان نباید واحد را میفروخته و مخالف فروش بوده اند. با توجه به این شرایط، آیا امکان انتقال سند وجود دارد؟ یا راهی وجود دارد که در کوتاهترین زمان حداقل پول پرداختی رو پس گرفت؟ اگر فرزندان جهت انحصار وراثت همکاری نکنند چه میتوان کرد؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

البته یک شبه نمیتوان اینراه رارفت ولی بایک وکیل بامسئولیت سرعت داده میشود
درصورت لزوم تماس بگیرید