مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

با سلام. بنده خانمی هستم که به مدت 20 سال در زندان کار میکنم و تحت بیمه خدمات کشوری می باشم. آیا میتوانم تقاضای بازنشستگی پیش از موعد با 5 سال ارفاق داشته باشم؟ توضیح اینکه زندان جزء مشاغل سخت می باشد و به مدت 10 سال متوالی نیز ارتباط مستقیم با زندانی داشته ام. با توجه به این که بیمه بنده تامین اجتماعی نمی باشم و راهنمایی میخواستم چطور میتوانم با احقاق حق و حقوق، خودم را بازنشست نمایم؟ متشکرم.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بامراجعه به قسمت اداری سازمان زندانها درخواست خود را بدهید قانونا باید اقدام نمایند درصورت لزوم تماس بگیرید