مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی بدهکار با وثیقه

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای بزرگوار. بنده با اجرا گذاشتن سفته از شخصی شکایت کردم و بعد از درخواست تقسیط و رد اعسار، حکم جلب رو گرفتم. چند روزی میشه که زندان هست. خانواده اش گفتن برای او سند گذاشتیم. خواستم بدونم امکان آزادی او با سند هست؟ اگر هست تا کی میتونه آزاد باشه؟ متشکر.

پاسخ ها :

آزادی زندانی بدهکار با وثیقه مدت زمان آزادی زندانی با وثیقه آزادی بدهکار با وثیقه آزادی بدهکار وثیقه سفته زندانی