مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت خودرو همسایه در آپارتمان

سلام. ما در آپارتمان یک همسایه داریم که دو تا ماشین داره یک سواری ال 90 داره و یک نیسان باری. نیسان رو در پارکینگ خودش میزاره و ال 90 رو توی پارکینگ یکی دیگر از همسایه ها میزاره که ماشین نداره. در ضمن رفت و آمد ایشون با نیسان در حیاط خونه باعث شکسته شدن تعداد زیادی از موزائیک های حیاط شده. چهار سال پیش که ما هنوز نیومده بودیم، در این آپارتمان 2 تا واحد آن خالی بوده،دو تا واحدش هم مستاجر بودن و دو تا واحدش هم دو تا پیرزن و پیرمرد بودن و چون کسی باهاش کاری نداشته و چیزی بهش نمیگفته الان دیگه این قضیه رو حق مسلم خودش میدونه. میخواستم لطف کنید بهم بگین اولا ایشون حق داره دو تا ماشین در خونه بیاره یا نه؟ دوما اینکه این موزائیک هایی رو که شکسته چیکار باید بکنیم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر صاحب پارکینگ اجازه داده بله درغیر اینصورت در مشاعات اجازه ندارد مگر با توافق همه همسایگان در خصوص سوال دوم اگر شکستن موزائیک ها مربوط به ایشان باشد می‌بایست خسارت را پرداخت کند والبته چون موزائیک مربوط به مشاعات است می‌بایست دادخواست از طرف نماینده رسمی و قانونی همسایگان باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت پارک در پارکینگ اختصاصی واحد دیگه مالک ان واحد باید شکایت کند و در خصوص شکستن کاشی ها همه مالکین حق شکایت خواهند داشت