مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه بلاعزل

با سلام
6 سال پپیش آقایی سندی به نام بنده کردند و بجای آن وکالت بلاعزل دادم تا به امور جاری بنده و هم کارهای اداری سند ملک رسیدگی کنند بعد از اینکه سند به نام ایشان برگشت قبول به فسخ وکالت نیستند و بنده را مجبور به ازدواج می کنند در حال حاضر هم مبلغی به امانت به ایشان داده شده که سندی برای کل مبالغ موجود نیست از وکالت نامه برگه ای ندارم. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

سلام شما میتوانید با مراجعه به دفترخانه ای ک تنظیم سند کردید وکالت نامه خود را فسخ یک طرفه بدون نیاز به اطلاع ایشان نمایید.همچنین عمل مورد وکالت را شخصا انجام دهید و ایرادی بر این کار واقع نیست