مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه ملک

با سلام. پدر اینجانب یک قطعه زمین با کاربری کشاورزی و سند دفترچه ای را در تاریخ 99/3/11 فروختند و بخشی از ثمن معامله را همان روز از طریق وصول چک دریافت نمودند. اگرچه از همان ابتدا شرط فروش مبنی بر دریافت تمامی ثمن معامله و صدور یک وکالت نامه بلاعزل برای خریدار می بود ولی به صورت لفظی خریدار قول داد طی دو هفته سند را تک برگ نموده و همگی برای انتقال قطعی سند در تاریخ 99/3/25 در محضر حاضر شوند. بنابراین خریدار وکالت نامه کاری گرفت و سند را به صورت امانت تحویل دادیم. بعدا متوجه شدیم که تمامی تاریخ ها به غلط در مبایعه نامه (که آن نیز فاقد کد رهگیری می باشد) ثبت شده اند: تاریخ تنظیم سند 99/9/11 و تاریخ حضور در محضر و دریافت باقی ثمن معامله 99/11/25 درج شده اند. اگر چه در بخش توضیحات ذکر شده است که فروشنده متعهد گردید بعد از تک برگ کردن سند و گرفتن استعلام شهرداری و دارایی در تاریخ 99/3/25 جهت انتقال قطعی سند در محضر حضور یابد. اکنون با گذشت دو ماه و افزایش روز به روز قیمت ها، خریدار کماکان به دنبال تغییر کاربری زمین و تک برگ نمودن سند بوده و از پرداخت باقی ثمن معامله خودداری مینماید و حتی از همان روز اول به دور زمین که فاقد دیوار می بود، دیواری احداث نموده است (شایان ذکر است در بخش توضیحات مبایعه نامه ذکر شده است که زمین تحویل شد). اکنون اگرچه مقصر اصلی خود پدر بنده می باشد که مبایعه نامه را نخوانده امضا نمودند، آیا امکان فسخ مبایعه نامه به دلیل تناقض تاریخ ها و یا عدم وجود کد رهگیری وجود دارد؟

پاسخ ها :

تاریخ مبایعه نامه اشتباه در درج تاریخ مبایعه نامه فسخ مبایعه نامه فروش ملک فسخ مبایعه نامه مبایعه نامه بدون کد رهگیری مبایعه نامه