مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت حلقوی

سلام، خسته نباشید. من پرده بکارت حلقوی دارم. اما وقتی نگاه میکنم دو تا خط خیلی کوچولو در ساعت 9 و 5 میبینم که باز نیست اما روی گردی پرده است. خواستم بدونم آیا امکان این که اون خط ها به مرور باز بشه هست؟ آیا در گواهی سالم بودن پرده مشکلی پیدا میکنم یا نه؟ مرسی .

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
این موضوع توسط پزشکان متخصص قابل اعمال نظر می باشد .. لطفاً از طرح سوالات غیر مرتبط بپرهیزید .. سپاسگزارم

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

به پزشک زنان و زایمان مراجعه کنید و ویزیت شوید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

موضوعات پزشکی را از پزشکان استعلام کنید اما اگر سوال اینست که در صورت داشتن رالبطه قابل تشخیص است یا خیر بله قابل تشخیص است