مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شفاهی کار

با سلام، خانم 28ساله هستم، از تاریخ 9 اردیبهشت ماه امسال در قسمت اداری یک شرکت تعاونی مواد غذایی مشغول بکار شدم،که بدو استخدام بمن گفتند یک ماه آزمایشی هستی و اگر تایید بشی یکساله هستی،بعد از 75روز کار مورخ 21تیرماه، بدون علت و دلیل موجه اقدام به اخراج من کردن،و من هم به اداره ی کار شکایت کردم،میخواستم بدونم آیا قرارداد شفاهی من قابل استناده؟؟عیدی،سنوات و سایر تا سر یکسال که بمن گفتن بهم تعلق میگیره؟؟ حقوق اردیبهشت و خردادم حین همکاری اول هر ماه بطور کامل بحسابم واریز میشدن.

پاسخ ها :

امین گل محمدی

جناب آقای امین گل محمدی:

سلام باید ثابت کنید که قرارداد شفاهی با حقوق فلان مبلغ بین تان بوده و مستند به فیش های واریزی کننید و بیمه و سنوات خود را نیز دریافت کنید
همچنین در صورت صلاحدید میتوانید بازگشت به کار را هم تقاضا کنید