مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ارث پدری

با سلام. دختری هستم وقتی 15 ساله بودم متنی را امضا کردم دستنویس که پدرم کل خانه و 5 تا مغازه رو به برادرم بخشیده. البته هدف واقعی بخشيدن نبوده فقط این که برادرم دنبال کارهای حقوقی و اختلافی که با همسایه داشتیم بوده بعد فوت پدرم تمام ملک و خانه را برادرم به نام خودش کرده. الان حدود 30 سال میگذره و برادرم هیچ حقی و حسابی هم به ما نداده. آیا راهی وجود داره برای رسیدن به حقمون؟

پاسخ ها :

مطالبه ارث پدری از برادر مطالبه سهم الارث پس از بخشش ارث مطالبه سهم الارث از برادر مطالبه سهم الارث بخشش سهم الارث ارث پدری ارث پدر سهم الارث ارث