مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی پرونده جراحت در بیمارستان در زمان جنگ

با سلام. این جانب در چهار دوره از سن چهارده سالگی به عنوان بسیجی در سالهای 1362و63و64 و65 در جبهه های جنگ اعزام شدم و در سال 1364 مجروح شدم. در بیمارستان ایلام بستری شدم. پس از گذشت 35 سال به بیمارستان شهر ایلام مراجعه کردم اما بایگانی بیمارستان گفتند پرونده شما وجود ندارد. برای گرفتن سابقه جانبازی یا ایثارگری لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مفقودی پرونده جبهه مفقودی پرونده جراحت در جنگ پیگیری جانبازی در جبهه جانبازی در جنگ جانبازی ایثارگری