مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی شواهد کذب

سلام. یه دعوایی بین دوستم و دو سه نفر دیگه صورت گرفته که منجر به زخمی شدن یکی از اونها شده. حالا چند نفر از اقوام آنها ضمن اینکه اصلا در محل دعوا حضور نداشتن شهادت دادن که این دوستم با چاقو طرفو زده ... آیا میتونیم از دادگاه درخواست نقطه زنی کنیم که متوجه شود آن شواهد در صحنه وجود نداشته اند. باتشکر فراوان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام نقطه زنی هم داستانی شده این روزها. خیر همچین امکانی وجود ندارد. شما باید درخواست مواجه حضوری با شهود بدهید