مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخليه عين مستاجره پس از ابلاغ دستور تخليه

با عرض سلام، چنانچه با انقضای مهلت تخليه پس از ابلاغ، مستاجر اقدام به تخليه عين مستأجره ننمود،‌ و ناچار به بكارگيری از مامور اجرا شديم،‌ لوازم داخل منزل چه سرنوشتی پيدا می نمايد؟

پاسخ ها :

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

لوازم جزيى از مراتب دستور تخليه ميباشند بهرحال طبق نظر مقام قضايى ومامور اجرا پيش برويد.

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام اموال منزل با تعیین امین به محلی که مامور اجرا تعیین میکند منقل میگردد