مشاوره حقوقی رایگان - بدهى خودرو

با سلام
يك تيبا دارم به نام خواهرمه
كه بابت يه سرى مسائل مالى دستمه. استعلام گرفتم از سايپا و مشخص شد فقط چك اول ماشين پاس شده و چهار تا چك ديگه ش پرداخت نشده. در مورد جريمه هاى ديركرد اطلاعاتى ندادن. براى جلوگيرى از توقيف چيكار بايد بكنم؟ و چه جورى ميتونم از جريمه ديركرد مطلع بشم كه ببينم در كل ماشين چقدر بدهى داره؟
اين ماشين موقع خريد ارزشش حدود ٢٧ ميليون بوده، با توجه به قيمتهاى الانِ تيبا، چيزى روى قيمت ماشين اضافه ميشه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام راهی به جز پرداخت برای جلوگیری از توقیف وجود ندارد. میزان بدهی را می توانید از شرکت لیزینگ سایپا بپرسید