مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه حکم داور

با سلام
به موجب یک حکم داور اینجانب محکوم به پرداخت مبلغی شده ام همچنین داور رای داده چک ضمانت اینجانب که چند برابر مبلغ رای است کارسازی شود. در همان زمان اعلام رای داور اینجانب رای داور را کاملا پرداخت و بدهی خود را تسویه نمودم
حال برای من اجرائیه امده است سه سوال داشتم چگونه به دادگاه اطلاع دهم رای را انجام داده ام
نیم عشر دولتی را کجا باید واریز نمایم
و اینکه چگونه با توجه به اجرای حکم درخواست عودت چک ضمانت را بدهم با بت چک ضمانت دائما تهدیدم می نمایند

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام به اجرای احکام دادگستری مراجعه و رسید پرداخت ومدارک خود را وهمچنین نیم عشر دولتی را تحویل دایره اجرا نمایید