مشاوره حقوقی رایگان - تمکین در دوران حق حبس

سلام، وقتتون بخیر. زوجه هستم. همسرم دادخواست عدم تمکین داده و وکیلم در جلسه حاضر نشده. رای دادگاه غیابی مبنی بر الزام تمکین اومده و نوشته شده تا 20 روز فرصت تجدید نظر خواهی هست. من در دوران عقد هستم و باکره ام و حق حبس دارم. غیر از این همسرم در طول این مدت 1 سال و نیم هیچ نفقه ای ندادند. الان باید چه اقدامی بکنم؟ آیا واقعا وکیلم درست گفتند که عدم شرکت در این جلسه فقط روند رو طولانی میکنه؟ الان باید دادخواستی به قاضی بدم؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید. این 20 روز به چه معناست؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

این 20روز مهلتیه که میتونی اعتراض کنی به رای دادگاه بنظرمن اشتباه هست که بعضی ازوکلا سکوت را سبب اطاله رسیدگی میدانن حالا فرض کنیدبه حرف وکیل گوش دادی ووعتراض نکردی خوب رای قطعی میشود پس بااینکار شمافرصت دفاع را برای خود وبدست خود ازبین برده اید درصورت لزوم تماس بگیرید