مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار به دلیل تجدید نظر خواهی خارج از مهلت خارج از مهلت

با سلام.
برای خسارت تاخیر تادیه اقدام نمودم که با اشتباه شورای حل اختلاف، اصل خواسته کمتر از میزان واقعی درج گردید و تقاضای تجدید نظر دادم و در دادنامه نهایی این عبارت آمده که نمیدانم به چه معنی است. "کسر از آمار به دلیل تجدید نظر خواهی خارج از مهلت"

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

این 20روز مهلتیه که میتونی اعتراض کنی به رای دادگاه بنظرمن اشتباه هست که بعضی ازوکلا سکوت را سبب اطاله رسیدگی میدانن حالا فرض کنیدبه حرف وکیل گوش دادی ووعتراض نکردی خوب رای قطعی میشود پس بااینکار شمافرصت دفاع را برای خود وبدست خود ازبین برده اید درصورت لزوم تماس بگیرید

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

با سلام
ظاهرا خارج از مهلت 20 روزه( برای افراد مقیم ایران ) یا دو ماهه ( برای افراد مقیم خارج )اقدام به تجدیدنظر خواهی نموده اید.لذا دادخواست تجدیدنظر شما رد شده است .به این معنا که شخصی که می خواهد دادخواست تجدید نظر بدهد ، باید در این مهلت ها اقدام نماید و در غیر این صورت ، قرار رد دادخواست توسط دادگاه صادر و پرونده از آمار آن شعبه کسر میشود .