مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری ملک

سلام، خسته نباشید. آیا گرفتن کد رهگیری برای معامله خطی بنگاهی برای ملک مشاع (تقسیم نشده) (دارای صلح نامه دادگاه برای تقسیم و فروش) بعد از دو سال یا 3 سال بعد از آن معامله (که فروشنامه عادی می باشد) برگ فروشنامه عادی را مخدوش و مشکل دار می کند و نزد قاضی آن معامله بی اعتبار می شود؟

در صورت گرفتن کدرهگیری با فاصله زمانی زیاد ( 2 تا 3 سال) با تاریخ نوشتن فروشنامه عادی برای برگ فروش نامه و اعتبار معامله مشکل ساز نیست؟

آیا معامله زمین دارای نسخ مادر که دارای کد پستی نمی‌باشد (عدم اطلاع بنده) و خرید ملک ارثی مشاع قابلیت گرفتن کد رهگیری را دارد؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام معامله با سند عادی یعنی مبایعنامه برای دادگاه معتبر است البته اگر جعل یا مخدوش بودن آن برای دادگاه ثابت شود آنرا بی اعتبار می کند و کد رهگیری برای تقدیم یا تاخیر می تواند به قاضی دادگاه برای اثبات تقدم تاخر مبایعنامه ها کمک کند