مشاوره حقوقی رایگان - تغییر عنوان پست سازمانی و تنزل پست

باسلام و عرض ادب و احترام، بنده کارمند رسمی یکی از ادارات با پست سازمانی رئیس اداره امور عمومی در یکی از شهرستانها، حدودآ دو ماه قبل به علت توهین مدیر اداره و اعتراض بنده به توهین ایشان از پست سازمانی ام برکنار شده ام و حق مدیریت ام از حکم کارگزینی ام کم شده است و دوباره حکمی برام صادر کرده اند که بدون درخواست و رضایت بنده پست سازمانی ام را تغییر داده اند و تنزل عنوان و پست را داده آیا پستی که توسط معاونین و مدیر کل تأیید شده و به بنده داده اند می توانی یک مدیر شهرستان تغییر دهد یا نه

پاسخ ها :

یک وکیل

تنزل پست یا باید توسط هیات های رسیدگی به تخلفات اداری صورت گیرد یا مدت انتصاب پست سازمانی مورد تصدی منقضی شده باشد و پست همتراز برای واگذاری موجود نباشد در این صورت می شود با رضایت کارمند پست وی را تنزل داد و مابه دالتفاوت پست قبلی و پست جدید را به وی پرداخت نمود .