مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک سرقفلی

با سلام
ملکی است (گاراژ) به ابعاد حدود 50متر در 60متر که این ملک و طبق استعلام از شهرداری از دو سمت عقب نشینی دارد (از هر سمت 3 متر) دور تا دور گاراژ مغازه های سرقفلی دار است که با عقب نشینی عملا چیزی از مغازه ها نمی ماند و فقط فضای خالی وسط گاراژ باقی خواهد ماند
سوال: عقب نشینی به چه نحو روی مغازه ها اعمال می شود زیرا مغازه ها پس از عقب نشینی ملک در فضای عقب نشینی شده قرار می گیرند. بعبارت دیگر آیا مغازه ها از بین می روند یا داخل ملک شیفت پیدا می کنند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام طرح های شهری مشابه هم نیستند شما باید از شهرداری منطقه مربوطه سوال نمایید