مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با عرض سلام
اگر پرونده مطالبه ای از شخصی در دادگاه داشته باشیم و ملک یا خودرویی به مبلغ همان دادخواست مطالبه، به عنوان مال از طرف محکوم بِه، به اجرای احکام معرفی گردد و پس از کارشناسی از طرف کارشناس رسمی اجرای احکام، به مزایده گذاشته شود،
آیا میتوانم خودم که خواهان پرونده هستم، به جای مطالبه ام بردارم؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

درمزایده شمابادیگران درشرایط مساوی هستیدچه بساشخصی وجه بیشتری بپردازدومازادمتعلق به مدیون است فقطدرصورتی خواسته شمامحقق میشودکه یابامدیون ازقبل توافق کنیدیاپیشنهادی بیشترازپیشنهادشمانباشد.

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
در صورتی که خریداری نباشد میتوانید اقدام نمایید.