مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح بعد از عقد

سلام بنده نظامی هستم و نه ماه از تاریخ عقدم میگذره و در همان ماه اول عقد متوجه شدم که خانمم باکره نیست چون ازدواج فامیلی بود قضیه رو مطرح نکردم الان خانمم مدعی شده تهمت زدی. درصورتی که هیچ اثری شب زفاف نبوده آیا پزشکی قانونی میتونه ثابت کنه قبل عقد خانم باکره بوده یاخیر

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

بله میتونه تشخیص بده و گاهی خانم باکره هست ولی شما متوجه نمیشید که در تشخیص پزشک هست و لطفا عجولانه تصمیم نگیرید ممکنه باکره باشن ولی از نوعی که فقط پزشک متوجه میشه