مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس خط

با عرض سلام
اگر شخصی متنی را با یک خودکار در برگه ای در چند سطر نوشته باشد و چند روز بعد دوباره چند سطر دیگر با همان خودکار به متن نوشته شده اضاف نماید، آیا کارشناس خط میتواند تشخیص بدهد که این متن در دو نوبت نوشته شده است و اگر جواب مثبت است تا چند روز حد فاصل بین این دو متن قابل تشخیص میباشد؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

این موضوع یک امر تخصصی است و می بایست بررسی شود. اما در صورت تغییر خودکار این امر از سوی کارشناس قابل تشخیص است.

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
معمولا تشخیص آن با یک خودکار و به فاصله چند روز که تا بررسی توسط کارشناس هم فاصله زیادی بگذرد بعید است.