مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن بیمه و کارت ماشین

باسلام با یک ماشین جی لی تصادف کردم در یک چهاراه افسر مرا مقصر دانست کروکی داد و بیمه ایران و کارت ماشین و کروکی مرا به راننده ماشین جی لی داو برود بیمه از بیمه من خسارت بگیره بعد از 35 روز بهش رنگ زدم گفتم کارت و بیمه میخواهم میگوید بیا همه را نقد بده و من بشما تازه پرداخت کنی گواهی تسویه نمیدم من دو پرسش دارم وقت کشی میکند تاریخ بیمه من بگذرد من دچار مشکل کند من چکار کنم هزینه نقدی آن در توان من نیست مرا راهنمایی کنید سپاسگزارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید از شورای حل اختلاف دادخواست استرداد مدارک بخواهید و در دادخواست قید کنید چنانچه در طول این مدت جریمه ای بشوید ایشان مقصر هستند . از باب تسبیب.