مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه بعد از 10 سال

سلام ، سال 1387 سوار موتور سیکلت (بدون بیمه و بدون گواهی نامه ) بودم که با یک ماشین تصادف کردم و باعث شکستگی سر (پنج بخیه) و قطع انگشت پا و همچنین پارگی کف پا (حدود 30 بخیه) شدم . در اون زمان پدرم رضایت داد . میخاستم بپرسم الان بعد گذشت حدود 10 سال امکان گرفتن دیه هست و اگر هست از کجا باید شروع کنم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .اگردرهنگام گذشت,شمابالای18سال تمام بوده باشید گذشت پدراثری نداره ومی توانیداقدام کنیدواگرکمتر از18سال بودید رضایتش اثرقانونی دارد .اگرکروکی ومدارک پزشکی دارید می توانید اقدام کنید.