مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهاز

سلام اقا هستم سه ساله ازدواج کردم زنم دادخواست استرداد جهاز داده؛ چندتا از وسایل رو من خریدم فاکتور هم دارم اما در لیست سیاهه جهاز همش به اسم خانم ثبت شده و در اونجا، من فقط نوشتم و امضا کردم که مبلغ 13 میلیون هدیه دادیم جهت کمک به خرید جهیزیه آیا به اندازه پولی که من دادم، وسایل به من میرسه یا همش مال اون میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به جهت اینکه ان پول هبه شده تبدیل به جهیزیه شده مطابق قانون قابل رجوع نیست و به شما چیزی تعلق نمیگیرد