مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه ی کمیسیون پزشکی استان آذربایجان غربی

باسلام. خلاصه مینویسم. با وجود چندین نامه از 2 پزشک مهابادی و یک پزشک معتمد پزشکی قانونی استان آذربایجان غربی در رابطه با بی اختیاری همسرم و عدم بهبودی و ادامه ی مدت درمان ولی پزشکی قانونی استان و شهرستان هر دو طرف پزشک را گرفته و نوشتند بیمار بهبود یافته است. از جمله دکتر ل.خ که با متهم اصلی یعنی دکتر م.م از مهاباد در ارتباط بوده و له کل حق ما را ضایع کردند. ما باید چکار کنیم؟ با تشکر ح از مهاباد

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

،اگر قصد قیمومیت گرفتن دارید باید به دادسرای سپرستی مراجعه کنید یا اگر قصد جدا صدن اون یه بحث دیگه اش