مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

با سلام
حدود دو ساله که همسر سابق شوهرم برای من مزاحمت ایجاد میکند از طریق فضای مجازی و پیامک و تلفنی و از فحش های ناموسی و الفاظ رکیک استفاده میکنه و شماره منو به طلبکاران همسرم میده و منو همسرمو تهدید میکنه من دو ماه پیش براش احضاریه فرستادم که قانون رو شاهد خودم گرفتم اگه بار دیگ مزاحمت ایجاد کرد شکایتمو پیگیری میکنم و باز هم مزاحمت ایجاد کرد حالا میخوام شکایتم رو به پیگیری کنم به نتیجه میرسم و اینکه جرمش چیه ممنون

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

تمام پیامکها واحتمالا شاهدی داری بهمراه شکایتی دردادسرا شکایت کنید