مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی زنان سرپرست خانوار

بنده کارمند یکی از ارگانهای دولتی با 21 سال سابقه کار رسمی و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستم. 44 سال سن دارم. آیا قانونی برای بازنشستگی پیش از موعد خاص من وجود دارد؟ و اگر بله با چند روز حقوق؟ و اینکه سنوات هم پرداخت میگردد ؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام شما باید پنجاه سال سن داشته باشید و حداقل بیست سال سابقه تا بازنشسته شوید سابقه کار دارید ولی سن شما کم میباشد مگر اینکه از طریق کمیسیون پزشکی موافقت کنند تا به میزان سابقه کار شما بازنشسته شوید راه دیگری نیست